Hoito- ja tukisukat

Olemme Mediteam/Mekalasin hoito- ja tukisukkien virallinen jälleenmyyjä. Tuki- ja hoitosukat eli kompressiotuotteet ovat keskeinen apu laskimonlaajentumissa (suonikohjut) ja laskimotukoksissa sekä imusuonien vajaatoiminnassa. Varaamalla ajan saat sopivat tuotteet juuri sinulle henkilökuntamme opastuksella. Tilaamme tuotteet sinun yksilöllisillä mitoilla ja ne ovat noudettavissa tilauksen saavuttua. Varaamalla meiltä ajan saat itsellesi sopivan tuotteen asiantuntevan ja osaavan henkilökuntamme opastuksella. Tuotteen voi hakea meiltä tilauksen saavuttua, jolloin vielä varmistamme tuotteen sopivuuden sekä opastamme sen käytössä tai se toimitetaan asiakkaan kotiosoitteeseen. Tuotteiden saavuttua varmistamme vielä niiden sopivuuden ja opastamme niiden pukemisessa ja käytössä.​

Mediteam hoito- ja tukisukat

Lääkinnälliset hoito- ja tukisukat ovat yksilölliset ja mittojen mukaan valittavat sukat, joiden käytön tavoitteena on parantaa alaraajojen laskimoveren paluuvirtausta ja ehkäistä ja vähentää jo syntynyttä turvotusta alaraajoissa. Tuki- ja hoitosukat eli kompressiotuotteet ovat keskeinen apu laskimonlaajentumisssa (suonikohjut)  ja laskimotukoksissa sekä imusuonien vajaatoiminnassa. Hoitosukkia käytetään myös esimerkiksi leikkauksen jälkihoitoon.

Tuote- ja värivalikoimastamme löytyvät sopivat tuotteet sekä miehille että naisille. Meiltä löytyvät myös hoito- ja tukisukkien erilaiset pukemisen ja riisumisen apuvälineet.