Neurosonic

Neurosonic mobiilipatja vaikuttaa matalataajuisen värähtelynsä avulla ihmisen palautumis- ja rentoutumismekanismien aktivoitumiseen autonomisessa hermostossa. Värähtely vaikuttaa suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hoito ohjaa käyttäjäänsä mekaanisen värähtelyn avulla meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyn vaikutuksesta autonomisen hermoston mekanismit aktivoituvat, mitkä vähentävät stressiperäisiä oireita, kuten ahdistuneisuutta ja unihäiriöitä.

Hoidon avulla stressihormonien tuotanto vähenee, jolloin uneen liittyvät mekanismit palautuvat. Laitteen eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa tai työssä stressaantunutta palautumaan nopeammin. Aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin nostamalla vireystilaa.

Neurosonic ohjelmat

Neurosonic ohjelmista löydät vaihtoehdot rentoutumiseen, aktivoitumiseen ja palautumiseen. Valitse rauhoittava ohjelma univaikeuksiin tai stressiin. Aktivoivia ohjlemia voi käyttää aineenvaihdunnan kiihdyttämiseen, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn. Palauttavat ohjelmat sopivat urheilusuoritusten jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen.

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoitusta. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Älä käytä Neurosonicia, jos sinulla on jokin seuraavista; akuutti tulehdustila, akuutti veritulppa, aktiivinen syöpä, flunssa tai kuume, raskaus, akuutissa vaiheessa oleva välilevyn pullistuma, vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus), jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara tai olet juuri ottanut rokotuksen (älä käytä Neurosonicia 24h rokotteen ottamisesta).